ziezegroeien  

zzgroeien
   

ICT-vraag  

   

Schoolbestuur

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Schoolbestuur


I.S.D. logo


Onze school behoort tot de het net gesubsidieerde vrije scholen en wordt georganiseerd door een privé-organisatie. Ons schoolbestuur is een vzw en is actief onder de naam Interparochiaal Schoolcomité Diepenbeek, afgekort vzw I.S.D.

Het schoolbestuur wordt voorgezeten door Dhr. Croes Willy. De andere leden van de raad van bestuur zijn Betty Kellens, Annick BoyenEdith Lambrichts, de E. Heer Rik Ramaekers (parochiepriester),  Benjamin Nouwkens, Dirk Claesen, Yvan VestersMarcel Monsieur en Jozef Bylois.

Het officiële adres van het schoolbestuur is Dooistraat 98 te Diepenbeek.

Onze school is een gemengde lagere school die deel uitmaakt van de scholengroep VRIJE SCHOLEN DIEPENBEEK met administratieve vestigingsplaatsen:
  • Centrum lagere school PA lei S Wijkstraat 16/5
  • Centrum kleuterschool PA lei S Wijkstraat 16/4
  • Lutselus basisschool Pastorijstraat 2
  • Rooierheide basisschool Heidestraat 157
Sinds het schooljaar 2002-2003 maken we ook deel uit van de scholengemeenschap Katholiek Onderwijs Diepenbeek- Kortessem, afgekort KODIEKO. Naast de Diepenbeekse Vrije Scholen maakt ook de vrije basisschool in Kortessem hier deel van uit.
  • Vrije basisschool Kortessem Loostraat 5 (Vliermaal)
Wij zijn uiteraard een katholieke school, verenigd onder de koepel  Katholiek Onderwijs Vlaanderen. De leerplannen die wij volgen worden geleverd door deze organisatie.
 
   
© PAleiS Diepenbeek